O femeie din Liteni a fost grav rănită de un șofer care conducea băut și care a fost și el rănit. Inițial, șoferul nu a recunoscut că se afla la volan


Intră acum și în grupul de

O femeie din Liteni a fost rănită grav în urma unui accident produs pe starda Siliștei din oraș după ce șoferul mașinii, un bărbat de 42 de ani, care conducea băut, a pierdut controlul volanului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă în jurul orei 14:45, în timp ce conducea autoturismul pe str. Siliștei, din orașul Liteni, un localnic de 42 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat pe contrasens și  a surprins și accidentat grav o localnică de 42 de ani, ce se deplasa în calitate de pieton pe marginea părții carosabile.

Întrucât inițiat nu a recunoscut cine a condus vehiculul, polițiștii, l-au testat cu aparatul etilotest pe bărbatul de 42 de ani, rezultatul fiind de 1,33 mg/l alcool în aerul expirat, după care și pe pasagerul din autoturism, un  bărbat de 41 de ani din comuna Vulturești, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În urma accidentului, a rezultat și rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz s-a deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de