Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni a obținut calificativul „foarte bun”, în urma evaluării ARACIP


Intră acum și în grupul de

Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni a primit, în perioada 23-24 noiembrie a.c., vizita de evaluare externă periodică în vederea atestării nivelului calităţii serviciilor educaţionale oferite.

Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, în calitate de unitate de învăţământ postliceal, a fost evaluată de doi profesori, experţi ai  Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP).

„În urma evaluării externe, nivelul de realizare a celor 43 de indicatori a fost apreciat cu calificativul “foarte bun”, ceea ce denotă o creştere a calităţii actului educaţional, la toate nivelurile: capacitatea instituţională, eficacitatea educaţională şi managementul calităţii”, a precizat purtătorul de cuvânt al Școlii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, locotenent-colonel Cristian Ipate.

El a mai arătat că scopul acestei evaluări a constat în verificarea respectării cerinţelor din standardele de acreditare aprobate prin H.G. 21/2007 şi a stadardelor de referinţă aprobate prin H.G. 1534/2008.

 

 


Intră acum și în grupul de