Agentul de poliție Dan Ciprian Sfichi, lovit în cap cu o sabie în timpul unei percheziții făcute la Rădăuți, a fost operat, dar prognosticul medicilor este rezervat


Intră acum și în grupul de

Agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, care a fost lovit în cap cu o sabie în timpul unei percheziții făcute la Rădăuți a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași și este internat la Terapie Intensivă.

Potrivit unor surse apropiate situației, prognosticul medicilor este rezervat.

Dan Ciprian Sfichi a fost atacat, marți dimineața, cu o sabie, la o percheziție în Rădăuți, de un suspect într-un caz de trafic de droguri din Rădăuți.

El a suferit leziuni foarte grave la cap și a fost stabilizat la SJU Suceava de unde a fost transferat cu un elicopter la Spitalul de Neurochirugie din Iași unde a fost operat.

Potrivit cercetărilor, marți dimineața la ora 06:00 lucrători din cadrul BCCO Suceava sprijiniți de lucrători din cadrul SAS, I.P.J. Suceava, au descins la un imobil din municipiul Rădăuți pentru efectuarea unei percheziții  domiciliare într-un dosar ce îl viza pe un bărbat.

La ora 06:30 Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a fost sesizat despre faptul că în momentul pătrunderii efective în locuință nu era nici o sursă de lumină, iar lucrătorul SAS Suceava aflat în dreptul ușii de acces, a fost lovit cu o sabie ascuțită în zona capului de către bărbat și a căzut la pământ.

Lucrătorii prezenți la fața locului l-au imobilizat pe suspect, iar polițistul a fost transportat de către lucrătorii Ambulanței la Spitalul Municipal Rădăuți.

Cercetările sunt efectuate de o echipă complexă formată dintr-un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și lucrători de poliție din cadrul IPJ – SIC, precizează Parchetul Tribunalului Suceava.

 


Intră acum și în grupul de