Municipiul Suceava primește 4 milioane de lei, iar Vatra Dornei 3,5 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului pentru asigurarea alimentării populației cu energie termică


Intră acum și în grupul de

Guvernul a aprobat, miercuri, să suplimenteze sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2017, potrivit unei hotărâri adoptate de guvern.

Astfel, suma de 115,698 milioane lei se alocă către bugetele a 13 localități din care două din județul Suceava, respectiv Suceava și Vatra Dornei.

Potrivit Hotărârii de Guvern, municipiul Suceava primește suma de 4 milioane de lei, iar municipiul Vatra Dornei suma de 3,5 milioane lei.

Actul normativ a fost adoptat la propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, ca urmare a solicitărilor făcute de către unitățile administrativ-teritoriale care au constatat, la pregătirea activităților specifice sezonului rece, că nu au capacitatea financiară pentru a susține cheltuielile legate de asigurarea agentului termic populației.


Intră acum și în grupul de