Studenți ai USV, premiați la Concursul „iTEC” Winter Edition


Intră acum și în grupul de

Studenți ai Universității „Ștefan cel Mare” Suceava au fost premiați la concursul „iTEC” Winter Edition, organizat de LigaAC”, cu sprijinul Facultății de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității de Vest Timișoara în perioada 8 – 10 decembrie 2017.

Potrivit unui comunicat de presă, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a participat cu opt echipe, formate din câte doi membri, la proba de Embedded Development, si cu o echipă formată dintr-un singur membru, la proba de Web Development.

Astfel, la proba de Embedded Development, care a constat în realizarea unui joc tetris, atât pe partea de programare a jocului, cât și de realizare a modulului în format fizic, echipa „InelX” din Suceava, formată din Alexandru-Ilie MACIUC și David GHERASIM, a obținut locul II din 23 de echipe competitoare.

iTEC Timișoara. Ediția a XI-a 2017. Proba Embedded Development

Posted by InelX on Sonntag, 10. Dezember 2017

Celelalte echipe USV participante la proba sus-menționată i-au avut în componență pe: Mădălina-Maria Mitricioaei și Ionuț Șandru, Radu-Cristian Scutelnicu și Emilian Lupu, Iulian Lavric și Andrei Postelnicu, Daniel Grigoriciuc și Adrian Popescu, Daniel Polocoșer și Cîrdei Alberto, Leonard Ostafe și Alexandru Sili. Studentul Marian-Mihai Nemțoi a participat la proba de Web Design.

Concursul, la care participă studenți și elevi din toată România, este structurat pe șase domenii distincte: Algoritmica, Embedded Development, Game Development, Graphic Design, Mobile Development și Web Development.

O parte dintre probe, Embedded Development, Game Development, Mobile Development și Web Development, s-au desfășurat pe o perioadă de 48 de ore (Hackathons).

 


Intră acum și în grupul de