Facilități acordate spectatorilor fideli prin abonamente și reduceri de grup, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava încurajează și răsplătește publicul de teatru.

Directorul adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Alina Mihăescu, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că din acest an instituția teatrală suceveană acordă facilități spectatorilor fideli prin abonamente și reduceri de grup.

Astfel, un abonament nominal, care presupune intrarea la șase spectacole proprii, poate fi achiziționat la prețul de 90 de lei.

Alina Mihăescu a menționat că rezervarea locurilor se face cu cel puțin 48 de ore înaintea spectacolului, iar abonamentul este valabil per stagiune.

De asemenea, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava acordă facilități de grup, în funcție de numărul de persoane: 10 persoane: 9 bilete + 1 bilet gratis; 20 persoane: 17 bilete + 3 bilete gratis; 100 persoane: 10 lei/biletul în loc de 20 lei.

De precizat este faptul că prețul unui bilet la spectacolele produse de teatrul sucevean este 20 de lei și 10 lei/elevi, studenți, pensionari, iar potrivit regulamentului oficial de participare la spectacolele și evenimentele Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, adulţii și copiii cu handicap grav şi accentuat beneficiază de intrare liberă, în urma unor rezervări în prealabil la numărul de telefon 0759048677. Adultul cu handicap mediu şi uşor beneficiază de bilete de intrare în aceleaşi condiţii ca elevii, studenţii şi pensionarii, în limita locurilor disponibile.

„Premierele nu fac obiectul acestor facilități. Prețul unui bilet la premieră este 25 de lei, indiferent de vârstă sau categorie socială”, a subliniat directorul adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Alina Mihăescu.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de