Autoturism Mitsubishi, confiscat în Vama Siret pentru trafic cu țigări. Șoferul a fost amendat cu 6000 de lei


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F.Siret au descoperit, marți, ascunse într-un spațiu special amenajat prin modificarea caroserie unui autoturism, condus de un cetățean ucrainean, 340 pachete de țigări, de proveniență ucraineană, iar autoturismul, marca Mitsubishi, a fost ridicat în vederera confiscării deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, a declarat că marți dimineața, în jurul orei 02.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean ucrainean, Mycola L., în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism Mitsubishi.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

În urma controlului a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat prin modificarea caroseriei sub bancheta din spate, cantitatea de 340 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 425 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Mitsubischi în valoare de 9.200 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.(N.B.)


Intră acum și în grupul de