Trei răniți în urma unei coliziuni între două autoturisme la Dărmănești


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, miercuri dimineața, în urma unei coliziuni între două autoturisme la Dărmănești.

Potrivit ISU Suceava, echipaje de intervenție au intervenit, miercuri dimineața, în jurul orei 4:00 la un accident rutier produs pe E85, în comuna Dărmănești.

Astfel, sursa citată arată că în eveniment au fost implicate două autoturisme, iar trei persoane transportate la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, accidentul a fost produs de un tânăr de 18 ani, din comuna Botoşana, care a efectuat manevra de depăşire a altui autovehicul, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj longitudinal continuu şi în zona de acţiune a indicatorului „Depăşirea interzisă”, intrând în coliziune frontală cu autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din comuna Marginea.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto şi a unui tânăr de 23 de ani, din comuna Marginea, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani”, a arătat IPJ Suceava.

Conducătorul auto care circula regulamentar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  acestuia și tânărului de 18 ani, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

În zonă au intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Sursa foto:ISU Suceava


Intră acum și în grupul de