Tânăr din Siret, lovit cu piciorul în cap după ce a ieșit dintr-un club din centrul Sucevei. Trei persoane au fost trimise în judecată


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, după o altercație ce a avut loc în fața Casei de Cultură.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ciubotariu Andrei-Cătălin, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii şi liniștii publice  și a inculpaților Ungureanu Adrian-Cosmin și Scorobohaci Robert pentru săvârşirea infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniștii publice, toți fiind cercetați în stare de libertate.

Sursa citată a arătat că la data de 6 august 2017, la ora 04:54, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Suceava au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că în faţa cubului situat în incinta Casei de Cultură din Suceava se află o persoană bătută, care este căzută şi în stare de inconștiență.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că la data de 5 august 2017 persoana vătămată T.A.I., din oraşul Siret, s-a deplasat în municipiul Suceava, la clubul situat în incinta Casei de Cultură,  împreună cu inculpatul Scorobohaci Robert. Aici, cei doi au consumat băuturi alcoolice în incinta clubului şi au discutat cu diverse persoane.

Însă, spre dimineață, în jurul orei 04:30, tinerii au ieşit din club şi s-au oprit în faţa localului pentru a fuma, ocazie cu care început să discute cu mai multe persoane, printre care şi inculpaţii Ciubotariu Andrei-Cătălin şi Ungureanu Adrian-Cosmin.

Din cauza stării avansate de ebrietate în care se aflau, discuţiile au degenerat, în sensul că inculpatul Scorobohaci Robert şi persoana vătămată T.A.I., pe de o parte, şi inculpaţii Ciubotariu Andrei-Cătălin şi Ungureanu Adrian-Cosmin, pe de altă parte, au început să îşi adreseze reciproc injurii şi amenințări.

Astfel, a pornit o altercație, iar inculpatul Ciubotariu Andrei-Cătălin a lovit persoana vătămată T.A.I. cu piciorul în zona capului, împrejurare în care aceasta a căzut şi s-a lovit cu capul de pământ, fiindu-i astfel cauzate leziuni de natură a-i pune în primejdie viața.

După acest incident, între inculpatul Scorobohaci Robert şi inculpaţii Ciubotariu Andrei-Cătălin şi Ungureanu Adrian-Cosmin a continuat conflictul.

Procurorii suceveni au menționat că la agresiune au asistat mai multe persoane, care au fost indignate de cele întâmplate, astfel că inculpaţii, prin actele de violenţă exercitate, au tulburat grav ordinea şi liniștea publică, inducând un sentiment de teamă şi  insecuritate în rândul celor prezenţi în proximitatea clubului.

De asemenea, conform comunicatului transmis, în urma examinării numitului T.A.I., a rezultat că acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral grav cu stare de comă, plagă contuză, fractură craniană, hemoragie  subarahnoidină, inundație tetra ventriculară şi edem cerebral difuz, leziuni ce pot necesita 70-80 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Suceava.


Intră acum și în grupul de