O femeie care vindea obiecte bisericeşti la mănăstirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, tâlhărită de un bărbat care a fost prins la scurt timp de un echipaj de jandarmi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani dintr-o localitate din judeţul Bacău a fost prins, luni, de o patrulă de jandarmerie la scurt timp după ce acesta a tâlhărit o femeie care vindea obiecte de bisericeşti la mănăstirea Sf. Ioan cel Nou de la Suceava.

Potrivit IJJ Suceava, luni dimineaţa, o patrulă de jandarmerie care se afla în serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice în zona centrală a municipiului Suceava, a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat provoca scandal în încinta unui lăcaș de cult.

La fața locului, jandarmii au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în comuna Berzunți din județul Bacău, a intrat în curtea lăcașului de cult, unde a amenințat-o pe femeia care vindea obiecte bisericești în spațiul special amenajat în acest sens.

Ulterior, individul a lovit-o pe femeie cu un baston din lemn pe care îl avea asupra sa. Folosind violența, a determinat-o să îi dea toți banii rezultați din vânzarea obiectelor bisericești, după care a fugit.

Pe baza semnalmentelor oferite de femeie, în scurt timp, jandarmii l-au indentificat pe bărbat în apropierea lăcașului de cult, asupra sa fiind găsită întreaga sumă de bani sustrasă , respectiv 800 de lei.

Jandarmii au întocmite actele de sesizare privind o tâlhărie, iar bărbatul a fost predat Poliției Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.(N.B.)


Intră acum și în grupul de