Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc, trimis în judecată pentru că l-a bătut pe fratele unui polițist care i-a instrumentat mai multe dosare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru că a bătut fratele un polițist care i-a instrumentat mai multe dosare care au dus la condamnarea sa.

Astfel, potrivit Parchetului Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, procurorii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui  Vasile Lucan  din Câmpulung  Moldovenesc pentru ultraj și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Lucan este acuzat  că în seara zilei de 02 februarie 2018, în jurul orelor 18.00, a exercitat acte de agresiune fizică asupra unui bărbat în scop de răzbunare pentru că fratele acestuia, ofiţer de poliţie a instrumentat mai multe dosare penale în urma cărora inculpatul a fost condamnat.

El l-ar fi lovit pe fratele polițistului cu pumnul în zona fetei, agresiune care i-a cauzat victimei leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, Lucan este acuzat că prin manifestările agresive acesta a tulburat liniştea şi ordinea publică.(N.B.)


Intră acum și în grupul de