33 de permise de conducere, reținute de polițiștii suceveni la sfârșitul săptămânii trecute


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat în perioada 2 – 4 martie a.c., o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi sancţionarea altor abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acțiunii au fost aplicate 412 sancţiuni contravenționale, în valoare de 153.330 lei, din care 267 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 33 de permise de conducere, din care 15 pentru viteză, 15 pentru depăşire neregulamentară și 3 pentru alte abateri şi au retras 4 certificate de înmatriculare.

IPJ Suceava a arătat că vineri, în jurul orei 10.52, polițiștii au înregistrat cu aparatul radar pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus autoturismul  condus de un bărbat din comuna Straja  care rula cu viteza de 98 km/h, în zona de acţiune a indicatorului de 30 km/h, limitare de viteză. În cauză, s-a procedat la reţinerea permisului de conducere şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto.

De asemenea, vineri, în jurul orei 16.09, un bărbat din comuna Straja, a fost depistat de polițiști pe str. Calea Cernăuţi, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce efectua manevra de depăşire a unui alt autovehicul, pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător. Astfel, s-a procedat la reţinerea permisului de conducere şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto.


Intră acum și în grupul de