Incendiu puternic într-o gospodărie din Rădășeni. Un garaj și un adăpost animale au ars în incendiul provocat de un scurtcircuit electric


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o gospodărie din Rădășeni, iar pentru stingerea acestuia au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu două echipaje ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din Cornu Luncii, cu șase autospeciale.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipelor de intervenție,  ardea violent acoperișul unui garaj, corp comun cu un adăpost de animale, construcție din lemn, cu învelitoare din azbociment, cu posibilități de propagare la casa de locuit și la gospodăria învecinată.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de peste trei ore.

În foc au ars acoperișul construcției pe aproximativ 300 de metri pătrați și echipamente auto, iar pereții portanți ai clădirii, din BCA, s-au degradat.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs la un cablu electric neizolat corespunzător, precizează sursa citată.

Prin intervenția lor pompierii au salvat casa de locuit și gospodăria învecinată.


Intră acum și în grupul de