Peste 1.500 pachete țigări ascunse în portierele unui autoturism depistate de polițiștii de frontieră în Vama Siret. Autoturismul și țigările au fost confiscate


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret, împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, pe sensul de intrare în țară, peste 1.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse într-un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, sâmbătă dimineața, în jurul orei 04:00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țara, un cetățean român, Gheorghe S., în vârstă de 58 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Sharan.

În baza unei analiza de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor.

Sursa citată arată că astfel, au fost descoperite ascunse, în locuri special amenajate, în aripile și portierele autoturismului, 1.510 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 2.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Volkswagen Sharan, în valoare de 5.000 lei, având spații special amenajate pentru transportul țigărilor, a fost indisponibilizat în vederea confiscării.(N.B.)


Intră acum și în grupul de