Acțiune de amploare a polițiștilor din Suceava și Bistriţa Năsăud, pe DN 17, pentru prinderea șoferilor vitezomani. Au fost date amenzi de aproape 46.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii rutieri din Suceava și Bistriţa Năsăud au desfășurat în cursul zilei de miercuri, 14 martie a.c., o acțiune de amploare pe DN 17 pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate.

Potrivit IPJ Suceava, acțiunea a avut loc pe traseul Suceava – Gura Humorului – Frasin – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Poiana Stampei – Bistriţa.

„În cadrul acţiunii au fost aplicate 113 sancţiuni contravenționale, în valoare de 45.810 lei, din care 75 pentru încălcarea regimului legal de viteză, şi au fost reţinute 11 permise de conducere, din care 5 pentru viteză şi 6 pentru depăşiri neregulamentare”, a precizat sursa citată.

În timpul acțiunii, un bărbat din Republica Moldova a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Molid, cu viteza de 126 km/h, în localitate.

Șoferul a fost sancționat contravențional, iar polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării. (M.T.)


Intră acum și în grupul de