Acţiuni de amploare cu radare dispuse în sistem ,,Cascadă” desfăşurate de poliţiştii din Suceava, Iași și Botoșani în sistem integrat fiind aplicate aproape 200 de amenzi, marea majoritate, pe raza județului Suceava


Intră acum și în grupul de

Serviciile de Poliție Rutieră din cadrul Inspectoratelor Județene de Poliție Suceava, Iași și Botoșani au organizat, în comun, în zilele de 15 și 16 martie acțiuni cu radare dispune în sistem „Cascadă” pe traseul Siret – Suceava – Fălticeni – Drăgușeni, inclusiv pe sectorul din DN 2 de pe raza județului Iași și pe traseul Suceava-Salcea-Dumbrăveni-județul Botoşani, fiind aplicate peste 180 de amenzi, cele  mai multe, 112,  în județul Suceava.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, în data de 15 martie Serviciile Rutiere din cadrul I.P.J Suceava și I.P.J. Iași, au organizat o acțiune pe DN 2, pe traseul Siret – Suceava – Fălticeni – Drăgușeni, inclusiv pe sectorul din DN 2 de pe raza județului Iași, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate.

Poliţiştii suceveni au aplicat 60 de sancţiuni contravenționale în valoare de 17.890 lei, din care 31 pentru încălcarea regimului legal de viteză.De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii din cadrul  IPJ Iaşi au aplicat 29 de sancţiuni contravenționale în valoare de 20.865 lei din care, 18 pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost reţinute 8 permise, din care 7 pentru viteză și de asemenea, a fost ridicat un certificat de înmatriculare şi au fost retrase 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Ulterior, în data de 16 martie, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune pe DN 29, pe traseul Suceava-Salcea-Dumbrăveni-județul Botoşani, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate, la care au participat poliţişti atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Suceava şi I.P.J. Botoşani, pe sectorul de drum DN 29 din raza de competenţă.

Poliţiştii suceveni  au constatat o infracțiune la regimul rutier şi au aplicat 52 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 23.635 lei din care 33 pentru încălcarea regimului legal de viteză și au fost reținute două permise de conducere.

În cadrul acțiunii, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani au aplicat 46 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 19.650 lei din care, 28 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani au reţinut un permis de conducere şi au ridicat un certificat de înmatriculare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de