Angajații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava vor lucra în data de 6 aprilie, deși e zi liberă. Prefectura Suceava: Programările s-au făcut înainte să fie declarată zi nelucrătoare


Intră acum și în grupul de

Prefectura Județului Suceava a decis ca ziua de 6 aprilie  2018 să fie zi normală de lucru  la   Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor pentru a veni astfel în sprijinul cetățenilor. 

„Decizia a fost luată avându-se  în vedere că programările pentru ziua de vineri 6 aprilie 2018 s-au făcut cu mult înainte de declararea acestei zile “zi liberă în cadrul sărbătorilor legale””, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

Astfel, în data de 6 aprilie, toate activitățile Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor – primire și  eliberare documente, examinarea teoretică pentru obținerea permisului de conducere, secretariat  și relațiile cu publicul- se vor desfășura conform programului normal de lucru afișat pe site-ul Instituției Prefectului.

Salariații acestui serviciu vor recupera această zi liberă conform prevederilor legale.

Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paștelui, a devenit zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează, potrivit unui act normativ intrat în vigoare în 16 martie.

Anul acesta, Vinerea Mare va fi în data de 6 aprilie.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de