Autoturism de teren burdușit cu țigări de contrabandă, abandonat la Nisipitu

Polițiștii de frontieră suceveni au găsit, luni, pe raza localității Nisipitu, un autoturism de teren burdușit cu țigări de contrabandă în valoare de peste 86.000 de lei.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, luni, în jurul orei 14.25, un echipaj mobil al poliției de frontieră a observat, în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Nisipitu, un autoturism de teren, marca Mitsubishi Shogun, înmatriculat în Marea Britanie, abandonat.

„Din primele verificări, în autoturism au fost observate mai multe colete cu țigări, fapt pentru care acesta a fost dus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 7.370 pachete, marca Marble, în valoare de 86.229 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, autoturismul folosit la activitatea infracțională, în valoare de 4.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor.

„În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale”, a menționat ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.