Țigări de contrabandă și două autoturisme, confiscate de polițiștii suceveni la sfârșitul săptămânii trecute


Intră acum și în grupul de

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava în cooperare cu B.C.C.O. Suceava și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au organizat în perioada 18 – 21 aprilie a.c., acțiuni pe raza județului pe linia prevenirii şi combaterii activităților ilicite cu țigări de contrabandă, la care au fost cooptate și forțe de jandarmi.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost controlate 1.526 de vehicule și 36 de trenuri, fiind constatate 26  infracţiuni şi aplicate 448 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 132.625 lei.

„Poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 307.980 lei, constând în 513.300 ţigarete de provenienţă extracomunitară, două autoturisme fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, a menționat Poliția Suceava.

De asemenea, o persoană a fost reținută, faţă de aceasta fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar.

Poliția Suceava a mai arătat că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă, cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse. (M.T.)


Intră acum și în grupul de