Țigări în valoare de 58.000 lei, abandonate de contrabandiști la Lupcina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Brodina au descoperit, joi dimineața, în urma unei acțiuni specifice, 4.960 de pachete de țigări marca Marble, în valoare de 58.000 lei.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a menționat că în jurul orei 07.00, un echipaj al poliției de frontieră a observat, în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Lupcina,  mai multe persoane care transportau colete voluminoase.

„La observarea lucrătorilor noștri, bărbații au abandonat baxurile și au fugit pe teritoriul statului vecin. Imediat, au fost anunțate și autoritățile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului”, a precizat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a mai arătat că în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.960 pachete de țigări marca Marble, în valoare de 58.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Polițiștii de frontieră fac în continuare se verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale. (M.T.)


Intră acum și în grupul de