Acasă Social Zona de Agrement Tătărași rămâne închisă noaptea de teama huliganilor. Ion Lungu:...

Zona de Agrement Tătărași rămâne închisă noaptea de teama huliganilor. Ion Lungu: Dacă lăsăm la liber, în două săptămâni nu mai avem zonă de agrement


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, este ferm în decizia de a nu permite ca Zona de Agrement Tătărași să fie deschisă pe perioada nopții pentru că este sigur că huliganii vor distruge facilitățile realizate acolo.

„Avem un grad de vandalism în Suceava. Nu putem pune un polițist local în spatele fiecărui om. Vă invit să mergeți să vedeți cum arată locul de joacă de la Școala nr. 8. Total vandalizat, cu tot cu camere de luat vederi”, a spus Ion Lungu.

El a subliniat că a dispus ca zona de agrement să fie deschisă cât timp este lumină naturală, iar o zi pe săptămână este închisă pentru ca și angajații de acolo să beneficieze de o zi liberă săptămânal pentru că lucrează și sâmbătă și duminică.

„Dacă lăsăm la liber, în două săptămâni nu mai avem zonă de agrement. Dacă o lăsăm pe timp de noapte deschisă, cu tot cu pază, avem huligani care distrug tot. Au o plăcere. Distrug în numele lui Lungu. Că a făcut Lungu nu știu ce, să distrugem, de parcă aceea ar fi a lui Lungu și nu a sucevenilor”, a spus primarul.

El a menționat că așteaptă „un plus de energie” din partea noului șef al Poliției Locale.

„Mizez pe tinerețea domnului Ovidiu Doroftei”, a spus primarul.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version