Doi suceveni plasați sub control judiciar pentru că ar fi delapidat 1,72 de milioane de lei din gestiunea firmei pe care o administrează


Intră acum și în grupul de

 Doi suceveni sunt cercetați de Parchetul Judecătoriei Suceava pentru delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată ei fiind acuzați că ar fi delapidat 1,72 de milioane de lei din gestiunea firmei pe care o administrează.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorii suceveni au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale şi au instituit măsura controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile faţă de doi suceveni  cercetaţi pentru delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Sursa citată menționează că până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în perioada ianuarie 2016-mai 2017, cei doi, în calitate de administratori, şi-au însuşit în interes personal, prin acţiuni succesive, suma de aproximativ 1.727.455,82 lei, din gestiunea societăţii D.M.R. S.R.L., cu sediul în municipiul Suceava, societate care are ca obiect principal de activitate comerţ cu ridicata de material lemnos, materiale de construcţii şi echipamente sanitare şi au întocmit în fals înscrisuri ce atestau operaţiuni fictive, care au fost ulterior înregistrate în evidenţa contabilă a societăţii.

Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de  pe lângă Judecătoria Suceava s-a instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile şi imobile ale celor doi în vederea recuperării pagubei produse prin comiterea infracţiunilor.

În acest caz urmărirea penală este efectuată de organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de  pe lângă Judecătoria Suceava.

Sursa citată menționează că cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale. (N.B.)


Intră acum și în grupul de