Trei persoane reținute pentru contrabandă, în urma unor percheziții desfășurate polițiștii suceveni

Trei persoane, doi bărbați și o femeie, au fost reținute în cursul zilei de marți, 5 iunie a.c., în urma unor percheziții desfășurate de polițiști din cadrul I.P.J Suceava – S.I.C.E – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Potrivit unui comunicat al Poliției Județene Suceava, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare, precum și o verificare economică, pe raza judeţului Suceava, fiind vizate mai multe persoane specializate în traficul cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

„În urma acestor activități, de la 5 dintre cele 6 locații au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 3880 pachete țigarete, de diferite mărci, produse din Ucraina și Duty Free, 105 litri alcool și băuturi alcoolice, 3 telefoane mobile şi alte mijloace de probă ( înscrisuri s.a.), pentru o parte din acestea urmând a fi dispuse măsuri asiguratorii”, a arătat IPJ Suceava.

Poliția Suceava a menționat că trei persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Suceava pentru audieri, un bărbat de 54 de ani, din comuna Verești, o femeie de 51 de ani, din comuna Bosanci și un bărbat de 54 de ani, din comuna Bosanci, față de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale.

Ulterior au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pentru cele trei persoane, urmând ca în data de 06.06.2018 să fie prezentate procurorului de caz în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului de caz, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

(M.T.)

loading...