Primăria Suceava și E.On fac extinderi ale rețelelor de energie electrică și de iluminat public pe 15 străzi din municipiu din care 10 în zona Aleea Dumbrăvii


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că sunt foarte multe solicitări pentru executarea de extinderi ale rețelelor de energie electrică și de iluminat public.

El a spus că se află în face de licitațiii, în parteneriat cu E.On, astfel de lucrări pentru 15 străzi din municipiu.

Primarul a declarat că în zona Aleea Dumbrăvii, vor fi efectuate astfel de extinderi pe străzile Fagului, Arțarului, Socului, Frasinului, Nicolae Istrate, Romeo Calancea, Anton Holban, Ion Dragoslav, Eugen Lovinescu, Mihai Băcescu.

El a spus că în zona Aleea Dumbrăvii sunt 25 de străzi din care o parte sunt încă proprietate privată, nefiind transferate la Primărie și nu se pot face investiții.

Vor fi executate extinderi ale rețelei electrice și pe străzile Traian Popovici, Petru Comănescu, Făgetului, Decebal și I.C. Brătianu.

„Sunt 15 străzi unde suntem la faza de licitație. Conducătorul de licitație este E.On pentru că suntem într-un parteneriat cu dânșii.Noi finanțăm undeva la 40 la sută, E.On-60 la sută să facem extinderi de rețele de energie electrică și de iluminat public”, a spus Ion Lungu.(T.B.)

Intră acum și în grupul de