Acasă Social Amenzi de peste 44.000 de lei date de polițiștii suceveni în cadrul...

Amenzi de peste 44.000 de lei date de polițiștii suceveni în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță a pietonilor


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat miercuri, 6 iunie a.c., acţiuni tematice pe raza județului în vederea depistării pietonilor care traversează neregulamentar partea carosabilă, precum şi a conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii prin locuri special amenajate, în zonele sau pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.

Poliția Județeană Suceava a menționat că în cadrul acțiunii a fost constatată o infracțiune și au fost aplicate 133 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 44.120 lei.



Dintre acestea, 27 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care, în calitate de pietoni, au traversat neregulamentar partea carosabilă.

De asemenea, au fost reținute 18  permise de conducere, din care 2 pentru neacordare de prioritate pietonilor și 16 din alte cauze.

Totodată, polițiștii au retras și 3 certificate de înmatriculare.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version