Acasă Social Urmărire pe o distanță de aproximativ 6 km pentru prinderea unui tânăr...

Urmărire pe o distanță de aproximativ 6 km pentru prinderea unui tânăr din Vicovu de Sus care s-a urcat la volanul unei mașini băut și fără permis. El s-a ales cu dosar penal și cu o amendă de aproape 3.500 lei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani, din Vicovu de Sus, s-a ales cu dosar penal, dar și cu o amendă usturătoare, după ce a condus băut, fără permis și nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 7 iunie a.c., în jurul orei 18.10, un echipaj de poliție ce acționa pe raza oraşului Vicovu de Sus a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 6 km, până pe o uliță de pe raza localității, unde vehiculul s-a blocat. Ulterior, șoferul a coborât și a încercat să fugă, fiind urmărit pedestru de polițiști, prins, imobilizat și condus la sediul poliției.



Astfel, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.480 lei, fiindu-i reținute certificatul și plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, a precizat IPJ Suceava.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version