Dezbateri pentru identificarea și depășirea barierelor din sectorul local al economiei sociale, organizate de AJOFM Suceava


Intră acum și în grupul de

Membri ai patronatelor și ai sindicatelor reprezentative la nivel național, precum reprezentanţi ai autorităților publice sucevene au participat, în data de 30 mai 2018, la şedinţa Consiliului Consultativ al AJOFM Suceava în cadrul căreia a fost prezentată o analiză a activității organizațiilor ce funcționează după principiile economiei sociale.

Directorul executiv al AJOFM Suceava, Dănuţ Mihai Burgheaua, a precizat, vineri, într-un comunicat de presă, că analiza respectivă a fost prezentată de președintele Institutului pentru Parteneriat Social Bucovina, afiliat la Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale (FONSS), Petru Vasile Gafiuc.

“Dezbaterea a oferit celor prezenți prilejul de a identifica disfuncționalitățile acestui sector, expuse de invitat în urma experiențelor locale proprii, dar și a celor care activează în acest domeniu la nivel național. Barierele legislative și soluțiile pentru înlăturarea lor au fost înaintate unor reprezentanți ai Comisiei de Muncă din Parlamentul României”, a menţionat Burgheaua.

(L.B)


Intră acum și în grupul de