Trei răniți după ce un tânăr băut a intrat cu mașina într-un cap de pod între Liteni și Udești


Intră acum și în grupul de

Trei tineri au fost răniți, duminică dimineața, după ce șoferul care conducea mașina între Liteni și Udești a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și apoi într-un cap de pod.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică dimineața în jurul orei 04:20, un tânăr din Liteni în vârstă de 23 de ani conducea autoturismul pe DJ 208A, din direcţia Liteni către Udeşti și a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod. 

               În urma impactului, șoferul şi doi tineri de 19 și 22 de ani, ambii din orașul Liteni, pasageri în autoturism, au suferit leziuni, fiind transportați cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de