Elevi și cadre militare de la Școala de Jandarmi Fălticeni au participat la un seminar tehnic internațional, la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna


Intră acum și în grupul de

La Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna s-a desfășurat, în zilele de 7 și 8 iunie a.c., seminarul tehnic internațional „Autoapărarea – educație și spirit”.

La acest seminar au participat col. Franciuc Mădălin, mr. Grigoraș Lucian, plt. adj. șef Țăbrean Cristian împreună cu patru elevi din cadrul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș”Fălticeni.

Potrivit unui comunicat al Școlii de Jandarmi Fălticeni, seminarul a avut loc în vederea însușirii procedeelor tehnice de siguranță personală și intervenție profesională precum și transformarea lor în deprinderi și priceperi motrice perfecționate.

„Această vizită de informare a avut ca și scop însușirea elementelor de bază  ale autoapărării fizice, formarea și consolidarea deprinderilor necesare gestionării în bune condiții a unor incidente de tip operațional sau critic și capacitatea de a folosi tehnici de intervenție profesională respectând procedurile și dispozițiile legale”, a menționat sursa citată.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de