Un tânăr din Bilca a furat mașina mamei sale și a intrat într-un gard, după ce a băut alcool


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Bilca, s-a ales cu dosar penal după ce a furat mașina mamei sale și s-a izbit într-un gard, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 11 iunie a.c., la ora 01.00, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a fost sesizată despre faptul că pe DJ 178F, din comuna Gălănești, s-a produs un accident soldat cu pagube materiale.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la 10.06.2018, în jurul orei 08.00, un tânăr de 21 de ani din comuna Bilca, a sustras din curtea locuinței, autoturismul mamei sale, pe care l-a condus pe drumurile publice”, a menționat Poliția Suceava.

Ulterior, în jurul orei 00.50, după ce a consumat băuturi alcoolice la mai multe baruri de pe raza comunelor Bilca și Gălănești, în timp ce conducea autototurismul pe DJ 178F, la ieşirea din satul Hurjuieni, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în gardul unui imobil din zonă.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „furt în scop de folosință”, ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de