Autoturism parcat pe bulevardul Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, avariat de un șofer cu o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan și a avariat o mașină parcată.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 11 iunie a.c., la ora 23.20, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe B-dul Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, un localnic de 57 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea drumului.

„Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a arătat Poliția Suceava.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, care, la spital, i s-au recoltat  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii suceveni au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de