Acasă Social Doi tineri care au spart patru garaje din cartierul Burdujeni au sărit...

Doi tineri care au spart patru garaje din cartierul Burdujeni au sărit din mașina cu care se deplasau și au luat-o la fugă, la vederea polițiștilor locali


Intră acum și în grupul de

Doi tineri care au spart mai multe garaje din cartierul sucevean Burdujeni au reușit să scape, după ce au sărit din mașina cu care se deplasau și au luat-o la fugă, la vederea polițiștilor locali.

Directorul executiv al Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a precizat că luni, 18 iunie a.c., în jurul orei 00.30, o patrulă de ordine publică formată din doi polițiști locali  ce se afla în zona „Cartierului Tinereții” Burdujeni, spre str. Cuza Vodă, a surprins doi tineri care împingeau o mașină, marca Seat de culoare albastră, înmatriculată in Franța și care era tamponată frontal, având farurile, bara față și grila sparte.

„Patrula poliției locale a oprit în dreptul vehiculului, pentru a se edifica despre ce se întâmplă, moment în care cei doi tineri, aflați în interiorul mașinii au abandonat autoturismul, aflat în mișcare,  si au luat-o la fugă pe terenul viran dintre Stația PECO OMV și spalatoria auto din Burdujeni, făcându-se nevazuți prin vegetația din zonă”, a spus Doroftei.



Având în vedere că autoturismul marca Seat era în mișcare, îndreptându-se spre alte mașini aflate în apropiere, unul dintre polițiștii locali a coborât din mașina de serviciu și s-a urcat în autoturismul celor care l-au abandonat în mișcare și l-a oprit.

Ulterior, cei doi polițiști locali au pornit în urmărirea suspecților, anunțând și chemând în sprijin și agenți ai Secției de Poliție Burdujeni.

Astfel, patrula formată din cei doi polițiști locali și agenți de la IPJ au încercuit  zona în care cei doi suspecți dispăruseră și timp de aproximativ două ore au căutat, însă fără nici un rezultat.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cei doi tineri au fost autorii a patru spargeri de garaje de pe str. Eroilor, din Burdujeni, după care au încercat să fugă, au pierdut controlul volanului și au tamponat o masină care staționa și deoarece mașina lor nu a mai pornit, au încercat să o îndepărteze din zona împingând-o”, a menționat directorul executiv al Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei.

El a mai spus că autoturismul marca Seat a fost supravegheat până la sosirea polițiștilor de la Biroul Judiciar, din cadrul IPJ Suceava, care au ridicat și  inventariat bunurile care au fost  găsite în interiorul mașinii și care au fost declarate furate.

Totodată, a fost reținută pentru verificare și expertiză urmând a se stabili dacă aceasta a fost folosită și la alte furturi de pe raza municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version