Doi puști din Vicovu de Jos au fugit într-un lan de porumb din Voitinel după ce mașina în care se aflau a fost oprită de poliție. Autoturismul pe care îl foloseau nu era înmatriculat


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți în vârstă de 16 ani din Vicovu de Jos care se aflau într-un autotrurism, au fugit într-un lan de porumb după ce au fost opriți de poliție.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică dimineața în jurul orei 1:00, în timp ce acționa pe raza comunei Voitinel, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, care a oprit, iar două persoane au coborât din autoturism și au fugit în terenul cultivat cu porumb din apropiere.

În urma acțiunilor operative întreprinse de polițiști, cei doi tineri din autoturism au fost identificați ca fiind doi minori de 16 ani, din comuna Vicovu de Jos.

Totodată, interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 23.05.2013, iar minorul de 16 de ani ce a condus autoturismul, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de