Țigări ascunse în aripile şi în portierele unui autoturism, depistate de polițiștii din Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Vama Siret au descoperit mai multe pachete cu țigări de contrabandă într-un autoturism condus de o femeie de 41 de ani.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, a menționat că în dimineaţa zilei de 28 iunie a.c., în jurul orei 02.45, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, o româncă de 41 de ani, la  volanul unui autoturism marca Renault.

„În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor”, a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că astfel a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în aripile şi portierele autoturismului, cantitatea de 195 pachete de țigări, marca Kent, de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 292 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de