Femeie accidentată de o mașină condusă de un bărbat de 82 de ani, la Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 43 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a ajuns la spital după ce a fost accidentată de mașina condusă de un localnic de 82 de ani.

Potrivit Poliției Județene Suceava, accidentul a avut loc joi, 28 iunie a.c., în jurul orei 13.10, autoturismul pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

„Un localnic de 82 de ani a surprins şi accidentat ușor o femeie de 43 de ani, din aceeași localitate, angajată în traversarea neregulamentară a străzii, pe lângă trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător și fără să se asigure, întrucât semnalele luminoase ale semafoarelor electrice destinate atât conducătorilor auto, cât și cele destinate pietonilor nu funcționau”, a precizat Poliția Suceava.

IPJ Suceava a menționat că victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de