Patru blocuri cu 80 de locuințe sociale ar urma să fie construite de Primăria Suceava în zona Aleea Dumbrăvii


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că intenționează construcția unui număr de 80 de locuințe sociale în patru blocuri care ar urma să fie ampasate în zona Aleea Dumbrăvii.

Lungu a spus în conferința săptămânală de presă că municipalitatea suceveană dorește să acceseze Programul privind construcția de locuințe sociale derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale. El a arătat că acest minister a cerut autorităților locale să anunțe care sunt programele guvernamentale pe care intenționează să le acceseze în 2019.

Primarul Sucevei a spus că prin acest program de construcție de locuințe sociale ar dori construcția a patru blocuri, cu 80 de locuințe sociale, în zona Aleea Dumbrăvii.

„Sper să reușim.Am propus și am transmis la Guvern,prin Consiliul Județean, această dorință a noastră”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că se intenționează constuirea de blocuri de locuințe sociale în zona Aleea Dumbrăvii unde Primăria deține teren

„Vrem să construim în zonă. Avem teren în zona respectivă pentru a construi blocuri cu locuințe sociale. În zona Metro totul este ocupat”, a spus Ion Lungu.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de