Patru tineri care distrugeau autoturisme în cartierul sucevean George Enescu, surprinși de polițiștii locali. Unul dintre ei a fost prins, ceilalți reușind să fugă.


Intră acum și în grupul de

O patrulă de ordine publică a Poliției Locale Suceava, Serviciul Ordine Liniște Publică și Pază nr.1, aflându-se în serviciul de patrulare cu autoturismul din dotare, în zona b-dul George Enescu, a surprins, vineri dimineața, în jurul orei 5:00, un grup de patru  persoane care efectuau acte de vandalism.

Potrivit Poliției Locale Suceava, două persoane din grup aveau asupra lor bucăți de fier beton lungi de aproximativ doi metri cu care loveau autoturismele parcate și mobilierul stradal.

La vederea polițiștilor locali, cei patru au luat-o la fugă printre blocuri.

Pornind în urmărirea lor, patrula l-a imobilizat pe unul dintre ei,  S.P.J., în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, și l-a condus la sediul Poliției Locale.

Polițiștii locali au constatat distrugeri la trei autoturisme și la mobilierul stradal, respectiv coșuri de gunoi și aranjamente florale.

În vederea continuării cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, numitul S.P.J. a fost predat pe bază de  proces verbal la Poliția Municipiului Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de