Audi cu roțile pline cu țigări de contrabandă, depistat de polițiștii de frontieră în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

O femeie de 48 de ani a fost amendată cu 5000 de lei pentru că în roțile mașinii pe care o conducea au fost găsite, în Vama Siret, sute de pachete cu țigări de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, marți, în jurul orei 22:50, o femeie de 48 de ani, Carmen U., s-a prezentat în Punctul de Trecere Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism marca Audi.

 Existând suspiciuni că persoana în cauză transportă țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roţile autoturismului, cantitatea de 840 pachete de țigări, marca Kent, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 1260 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de