Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, inspecție inopinată în șantierul blocurilor ANL: Se lucra, iar șeful de echipă mi-a garantat că se vor încadra în termen


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a făcut, marți, o inspecție inopinată în șantierul blocurilor ANL mai ales că miercuri urmează ca în Consiliul Local Suceava să fie dezbătut și aprobat un proiect de hotărâre privind actualizarea criteriilor de atribuire a apartamentelor realizate prin programul ANL.

Harșovschi a spus că municipalitatea suceveană intră în linie dreaptă pentru repartizarea celor 80 de apartamente ANL și că joi, în ședința de Consiliu Local Suceava se va dezbate un proiect de actualizare a criteriilor de atribuire a apartamentelor ANL astfel încât noua Hotărâre de Consiliu Local să cuprindă ultimele modificări legislative în materie.

Viceprimarul a adăugat că după aprobarea hotărârii în Consiliu Local, persoanele care au depus dosare pentru a obține un apartament ANL vor fi înștiințate că acestea trebuie reactualizate.

Totodată, Harșovschi a spus că pentru a se asigura că în toamna acestui an se vor putea repartiza locuințele ANL, a făcut, marți, o vizită inopinată pentru a verifica dacă se respectă graficul de lucrări.

El a precizat că la această inspecție a găsit 19 muncitori în șantier care lucrau la placarea soclului și la mici retușuri în apartamente, iar șeful lor de echipă i-a garantat, cu argumente, că se vor încadra în termen.

Harșovschi a menționat că în paralel cu lucrările la blocuri municipalitatea execută lucrările privind utilitățile, respectiv conductele de apă, canalizare, termoficare și alimentare cu energie electrică.(T.B.)


Intră acum și în grupul de