Șofer amendat de Poliția Locală Suceava după ce mai multe coli de tablă au căzut din autovehiculul pe care îl conducea, blocând traficul pe bulevardul 1 Decembrie 1918

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din orașul Salcea, a fost amendat de Poliția Locală Suceava, după ce a produs un blocaj în trafic.

Directorul Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei, a precizat că miercuri, 25 iulie a.c., în jurul orelor 11.45, un bărbat în vârstă de 50 de ani domiciliat în orașul Salcea, a produs un blocaj în trafic, pentru aproximativ 30 minute, în zona intersecției Bd. 1 Decembrie 1918 cu strada Bistriței, pe sensul de mers către ieșirea din municipiu.

„Întrucât conducătorul auto nu a luat măsura asigurării mărfurilor transportate, constând în coli de tablă, acestea au fost împrăștiate pe banda a doua a sensului de mers, blocând circulația în zonă”, a spus Doroftei.

El a mai arătat că șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor legale aflate în vigoare cu amendă in valoare de 870 lei.

(M.T.)

 

loading...