O suceveancă a fost trimisă în judecată pentru că a cerut și primit peste 14.000 de lei pentru a angaja o femeie și pe fiica acesteia în Poliția Municipiului Suceava

O femeie, Andreea Rotari, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Suceava pentru două  infracțiuni de trafic de influență.

Potrivit rechizitoriului, în perioada ianuarie – mai 2016, aceasta , în mod repetat a pretins şi primit sume de bani de la o femeie lăsând-o pe aceasta să creadă că are influenţă asupra unor persoane, cu diferite funcţii în cadrul poliţiei, promiţând că acestea vor favoriza angajarea la Poliţia municipiului Suceava a persoanei care i-a dat banii, dar şi a fiicei acesteia.

Ca urmare, Andreea Rotari ar fi a pretins de la femeie suma totală de 15.667 lei,  constând în 13.400 lei şi 500 euro (echivalentul a 2.267 lei la cursul zilei), din care a primit suma totală de 14.050 lei.

„De asemenea, în luna martie 2016, inculpata Rotari Andreea a pretins şi primit sume de bani de la o altă persoană, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor persoane, cu diferite funcţii în cadrul poliţiei, promiţând că acestea vor favoriza angajarea la Poliţia municipiului Suceava a persoanei care i-a remis sumele de bani. Inculpata a pretins şi primit în acest scop de la această persoană suma de 6.600 lei”, menționează Parchetul Tribunalului Suceava.

Cauza va fi judecată de Tribunalul Suceava.

loading...