Un sucevean care a tăiat gâtul soției sale și a încercat să dea foc locuinței a fost trimis în judecată. Acesta s-a enervat că soția l-a reclamat la poliție că e violent


Intră acum și în grupul de

Un sucevean care și-a ucis soția și a încercat să dea foc locuinței a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru omor, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Potrivit rechizitoriului, în dimineaţa de 18 iunie 2018, femeia s-a deplasat la sediul poliţiei pentru a depune o reclamaţie împotriva soţului ei motivând că, pe fondul consumului de alcool, acesta este violent.

În aceeași zi, soțul a fost chemat la sediul poliţiei unde a dat explicaţii şi lămuriri în legătură cu reclamaţia formulată de soţia sa.

De la sediul poliţiei inculpatul s-a deplasat la locuinţa sa, dar întrucât nu avea chei, iar soția sa nu era acasă, acesta a aşteptat-o în curtea locuinţei timp în care a consumat o cantitate de 1,5 litri bere.

În momentul în care soţia a ajuns la domiciliu, între soţi a reizbucnit o ceartă, şi-au adresat reciproc cuvinte injurioase, soţia cerându-i inculpatului să părăsească domiciliul.

În acest context, inculpatul a luat un cuţit de bucătărie aflat pe o masă, a prins-o pe victimă de păr şi apoi i-a secţionat gâtul cu cuțitul pe care îl avea în mână. Femeia s-a prăbuşit la sol într-o baltă de sânge, iar inculpatul a părăsit locuinţa nu înainte de a încerca, fără succes, să o incendieze.

La scurt timp după comiterea faptei, bărbatul s-a deplasat la sediul poliţiei declarând poliţiştilor că şi-a incendiat propria locuinţă şi că şi-a omorât soţia.

 Potrivit concluziilor raportului de constatare medico-legală de necropsie, moartea victimei a fost violentă, s-a datorat unei hemoragii externe consecutiv unei plăgi tăiate cervicale profunde cu secţiunea totală a organelor gâtului, plagă ce s-a putut produce prin lovire activă cu un obiect tăietor-înţepător ce ar putea fi cuţit. (N.B.)


Intră acum și în grupul de