Bărbat din Putna condamnat la închisoare, căutat din noiembrie anul trecut, depistat la domiciliu și încarcerat în Penitenciarul Botoșani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Putna care era căutat de anul trecut pentru că se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea a fost depistat la domiciliu și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă dimineața, la ora 06.20, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii din 01.11.2017, emis de Judecătoria Rădăuţi, față de un bărbat de 43 de ani, din comuna Putna, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au obținut date conform cărora, acesta se află la domiciliu.

Astfel, polițiștii au descins la imobilul acestuia, ocazie cu care, bărbatul a fost identificat, reținut, escortat și încarcerat la Penitenciarul Botoșani.

Sursa citată arată că bărbatul a fost condamnat la 220 de zile de închisoare pentru săvârşirea a două infracțiuni de „violență în familie” și dat în urmărire întrucât se sustragerea executării pedepsei.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de