Un italian și soția lui au fost răniți într-un accident rutier la Vatra Moldoviței. Italianul conducea un moped și nu a acordat prioritate unui autoturism

Un italian și soția lui au fost răniți, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs la Vatra Moldoviței.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, în jurul orei 10.30, în timp ce conducea motociclul înmatriculat pe DJ 176, din comuna Vatra Moldoviței, ajuns în intersecția cu DN 17A, un bărbat de 65 de ani, cetățean italian, nu a respectat semnificația indicatorului ”STOP” și nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat de 61 de ani, din județul Arad, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul mopedului și pasagera acestuia, o femeie de 58 de ani, tot din Italia, au suferit leziuni ușoare fiind preluați și transportați cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural. (N.B.)