Acasă Social Incendiu în bucătăria unui apartament al unui bloc din municipiul Suceava de...

Incendiu în bucătăria unui apartament al unui bloc din municipiul Suceava de la o friteuză


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au acționat, sâmbătă după amiaza aproximativ o oră pentru a lichida un incendiu produs în bucătăria unui apartament al unui bloc din municipiul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament, situat într-un bloc de pe strada Alexandru cel Bun, din municipiul Suceava.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei, cu pericol de propagare la întregul apartament.

În incendiu au ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și materiale textile și s-au degradat elemente de tâmplărie, tencuiala bucătăriei pe 10 mp, instalația electrică și alte bunuri.



Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un aparat electrocasnic, friteuză, lăsat sub tensiune.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul apartamentului, cu bunurile aferente, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version