Două fete au fost rănite în Mușenița după ce autoturismul în care se aflau a ajuns în șanț. Tânărul aflat la volan nu avea permis


Intră acum și în grupul de

Două fete de 6 și 12 ani au fost rănite, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier provocat de un tânăr fără permis care conducea mașina în care se aflau fetele.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă în jurul orei  21:15, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 51, din comuna Mușenița, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un tânăr de 21 de ani, din comuna Bilca, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un șanț.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a două minore de 6 și 12 ani, ambele din comuna Mușenița, pasagere în autoturism.

După accident, conducătorul auto a plecat de la fața locului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, care va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de