O șoferiță din Grămești s-a urcat băută la volanul unei autoutilitare și a provocat un accident, rănind două femei


Intră acum și în grupul de

O femeie din Grămești este cercetată penal pentru mai multe infracțiuni după ce a condus băută o autoutilitară cu care a intrat într-un parapet ricoșând și rănind două femei care mergeau pe marginea drumului.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara la ora 21.00, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 291A, din comuna Grămești,  o localnică de 53 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în impact cu parapetul de pe marginea drumului.

Autovehiculul a ricoșat și lovit ușor două femei de 49 și 63 de ani, ambele din municipiul Rădăuți, care, în calitate de pietoni se deplasau regulamentar pe marginea drumului.

Conducătoarea  auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior,  la spital, i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,conducere unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, care va fi soluționat procedural (N.B.)


Intră acum și în grupul de