O șoferiță din Grămești s-a urcat băută la volanul unei autoutilitare și a provocat un accident, rănind două femei

O femeie din Grămești este cercetată penal pentru mai multe infracțiuni după ce a condus băută o autoutilitară cu care a intrat într-un parapet ricoșând și rănind două femei care mergeau pe marginea drumului.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara la ora 21.00, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 291A, din comuna Grămești,  o localnică de 53 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în impact cu parapetul de pe marginea drumului.

Autovehiculul a ricoșat și lovit ușor două femei de 49 și 63 de ani, ambele din municipiul Rădăuți, care, în calitate de pietoni se deplasau regulamentar pe marginea drumului.

Conducătoarea  auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior,  la spital, i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,conducere unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, care va fi soluționat procedural (N.B.)