Amenzi de peste 90.000 de lei date de polițiștii suceveni în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 90.000 de lei, în cadrul unei ample acțiuni de prevenire și combatere a delictelor silvice.

Potrivit IPJ Suceava, în perioada 21 – 28 august a.c. polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul IPJ Suceava și cei din cadrul subunităților teritoriale de poliție, în cooperare cu specialiștii Gărzii Forestiere Suceava și ai Direcției Silvice Suceava au organizat acțiuni punctuale pe raza județului, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite în domeniul exploatării, transportului, depozitării și prelucrării masei lemnoase.

„Au fost efectuate 48 de acţiuni și controale și au fost aplicate 115 sancțiuni contravenționale, în valoare de 90.555 lei”, a precizat IPJ Suceava.

Poliția Suceava a menționat că în cadrul acțiunii au fost confiscați/ridicați în vederea stabilirii provenienţei 10,67 m.c. material lemnos în valoare de circa 3000 lei.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de