Bărbat din Brodina care are o condamnare pentru contrabandă sub supraveghere, reținut. El a fost prins la volan deși avea permisul suspendat și a încercat să fugă, dar a fost imobilizat de polițiști.


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Brodina a fost reținut de polițiști după ce a fost depistat în timp ce conducea un autoturism deși are permisul de conducere suspendat, aceasta încerând să fugă, dar a fost imobilizat.

Potrivit Poliției Județene Sucevaa, vineri după amiaza, în timp ce acționa pe DJ 176C, din comuna Brodina, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, ocazie cu care, conducătorul auto a oprit pe partea dreaptă, după care a coborât de la volan și a fugit, fiind urmărit, somat și imobilizat de polițiști.

Bărbatul a fost identificat ca fiind un localnic de 34 de ani, din comuna Brodina.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier, iar prin sentința penală din 14.04.2017, rămasă definitivă la 09.05.2017 prin neapelare, i s-a suspendat executarea pedepsei sub supraveghere de 2 ani și 8 luni, cu termen de încercare 4 ani.

Potrivit portalului instanțelor, bărbatul a fost condamnat 2 ani și opt luni de închisoare cu suspendarea executării pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă și complicitate la trecerea ilegală a frontierei de stat, el având printre altele și obligația de a nu se apropia la mai mult de 1000 de metri de frontiera de stat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de