Tânăr din Pătrăuți arestat preventiv pentru tâlhărirea unui taximetrist sucevean


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Pătrăuți a fost arestat preventiv, sâmbătă, acesta fiind acuzat că în data de 4 septembrie a tâlhărit un taximetrist sucevean.


Poliția Județeană Suceava a anunțat că, vineri, în urma investigaţiilor efectuate în cauza privind tâlhăria calificată din 4 septembrie comisă de o persoană în dauna unui taximetrist de 47 de ani, din municipiul Suceava, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmăneşti au reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 25 de ani din comuna Pătrăuți.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în data de 4 septembrie în jurul orei 05.10, agresorul a fost transportat cu autoturismul taxi până pe raza localităţii Pătrăuţi, unde, prin acte de violenţe şi ameninţări, l-a deposedat pe taximetrist de un telefon mobil şi o staţie de emisie recepţie, după care a fugit de la faţa locului.

Cu ocazia audierilor, suspectul a recunoscut comiterea faptei, bunurile sustrase, în valoare de circa 1.500 lei, fiind recuperate.

În acest caz s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului de 25 de ani, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, iar sâmbătă acesta a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.(N.B.)


Intră acum și în grupul de